QUI SOM - ENTITAT

Associació Patrimoni Català

El Cens del Poble Català és una iniciativa de l’associació Patrimoni Català, amb seu a Suïssa, que té per objectiu de promoure i de preservar el patrimoni de la Nació Cultural Catalana: la seva cultura, la seva llengua i les seves tradicions.

És una associació sense ànim de lucre i sense cap afiliació política, ni vinculada a cap administració o institució públiques.

Patrimoni Català és l’entitat jurídica encarregada de preparar, proposar i implementar el Cens del Poble Català. Fou creada el 10 de juliol de 2023 a la vila de Payerne, a Suïssa, pels promotors del Cens.
Els recursos de què disposa l’associació venen tots d’aportacions privades de membres o simpatitzants. D’acord amb el govern del comitè, aquests recursos subvenen a les despeses de cadascuna de les etapes de la implementació del Cens del Poble Català.
 

El comitè és l’òrgan de govern de l’associació Patrimoni Català. Actualment formen part del comitè i fins l’assemblea general ordinària de 2026 tres membres.

Sr. RAMON SERRA

President

 

Sr. ALBERT MARTÍ

Secretari

 

Dr. FERRAN ROIG

Tresorer


Patrimoni Català contempla tres figures de col·laboració amb l’entitat i el Cens del Poble Català més enllà d’esdevenir-ne membre.

    VOLUNTARIS – Els qui fan un cop de mà amb la divulgació i implementació del Cens del Poble Català                                                                                              

    SUPORTS – Els qui fan aportacions econòmiques a favor de Patrimoni Català


    BENEFICIARIS – Els inscrits al Cens del Poble Català 

             

Tots els membres, voluntaris, suports i beneficiaris formen la comunitat de Patrimoni Català i reben notícia del progrés del Cens del Poble Català pels canals que s’estimen més.