COL·LABORA-HI

Gràcies per col·laborar amb nosaltres

   

FES-TE’N FEDATARI

Per censar el poble català, ens calen persones que facin de Fedataris del Cens. Aquestes persones comprovaran la identitat de tothom qui es vulgui inscriure al cens. També verificaran la documentació que aportin d’acord amb els requisits específics. Aquests Fedataris del Cens contribueixen a l’establiment territorial del Cens del Poble Català.

Si vols col·laborar com a fedatari o tens cap dubte al respecte, ens pots contactar:  

    fedataris@censdelpoblecatala.info


   

FES-TE’N VOLUNTARI

El projecte de El Cens del Poble Català necessita professionals juristes, informàtics, dissenyadors, gestors, administratius, persones que creïn materials de divulgació, entre molts altres perfils. També voluntaris per fer difusió del projecte a les xarxes socials (Twitter, YouTube, TikTok), mitjans de comunicació (TV, Ràdio, Premsa), associacions i entitats socials, ets.

Si vols col·laborar com a voluntari o tens cap dubte al respecte, ens pots contactar:

    voluntaris@censdelpoblecatala.info


   

FES UN DONATIU

El Cens del Poble Català és una entitat sense ànim de lucre que convida a tots els catalans a censar-se. No està adscrita a cap partit polític i té plena independència financera. Per impulsar i procurar tots els recursos necessaris a la plataforma del Cens et necessitem.

Si vols col·laborar fent un donatiu o tens cap dubte al respecte, ens pots contactar i trobarem la manera de com fer la gestió:

                                                                              contacte@censdelpoblecatala.info